Tambah berat

Hi mummies, boleh share tips tambah berat bg susah naik mcm sy? Dh boleh mkn tapi bila naik 1-2 kg, berat akan turun balik padahal mkn mcm biasa je.. 5 months pregnant berat statics je dlm buku pink 🥲#firstbaby #1stimemom

3 Balas

Saya haritu macam sis.Dari awal sampai nak masuk 6bulan berat maintain xtambah turun lagi ada lah.Masuk 6bulan++ sis,berat naik mendadak bagai juara🤣Xpasal2 kena pantau tekanandarah hari2 sebab doc risau ada darahtinggi 😅. Sekarang dah 29w

mnm susu sis, lpastu kerapkan mkn.. mkn sikit2 xpe jnji kerap.. nnt naiklh berat tu.. sy dr 38kg smpai 54kg naik masa pregnant. kuat mkn😁

Nurse dgn doc bising tak? Kalau tak bising takpe puan. Takut nnti lama2 lepas ni berat naik mendadak sbb baby dah makin besar 😁