worries

Hello mumies, nk tny ni sy pny pregnancy doc xdpt surekan da bpe week then sy xdpt ase ape2 pn mcm seawal mula2 taw preggy dlu.. Skrg juz png2 lalat sj, cram perut pn xde ase.. Apa mksdnye tu ye? Risau pula sy

1 Balas

Mmg ada ibu yg tak rasa sebarang alahan masa awal mengandung sis

5y ago

Ye? Ptt x sy cek keadaan bby sbb mse first scan da de nmpk denyutan jntg n kdg sy pgg perut mcm ade rasa denyutan dia.. Skrg xde rasa..