xtahu hamil atau maslah hormon

assalamualaikum sy bru stahun 5 bulan khwin..skrg dlm proses nk hamil..3 ari lepas mse sy buat kje..ad spotting kluar tp xbyk hari kdua ad sikit ari ketiga xad lak..perut pn ase xselesa tp haid xkluar pn..tnda2 hamil tu ad cme kdg2 rasa pusing kpla n kembung perut..sy ad buat ujian testpack tp -ve..ikotkn da lewat da period nk tggu lg atau mcm mne ye?

1 Balas

wasalam , tnggu lg seminggu lpstu try cek blk .. kdg2 hormon .. insyaallah ada rzki sis dan suami xlma lg .. jga diri yee 🥰

4y ago

Xad rezki sis..jumpe dktr n scan aritu xad kantung cme dinding rahim tebal..mkn ubat kluar priod...die ckp hormon..cmne nk bg period tratur ye sis?