33 week keluar lendir campur darah

Hai sy nk tnya usia kandungan 33 week dan sudah keluar lendir campur darah kecoklatan mcm ni ada ka tanda bersalin ? #firstmom

33 week keluar lendir campur darah
15 Balas

discharge je tu sis.. klu xde beserta tanda contraction tu bukan. sya ritu 28ws kuar darah juga, masuk wad kejap tkut early labor tp ptg tu da elok da. doc kata tu discharge biasa je.

saya kluar mcm ni jgk,tnpa rasa sakit apa2..dkter check laluan dh buka.. brpa jam lps tu selamat brsalin..sis prgi hspital la check mana tau laluan dh buka..

Sy keluar macam ni jugak sebelum bersalin haritu tapi dah 39w. Pergi hospital dah ada bukaan 3cm. Kalau risau pergi hospital dulu untuk kepastian lagi lagi anak pertama kan.

better ke hospital. sbb banyak reason bila awak spotting or bleeding. kedudukan uri dekat bawah, jangkitan kuman dn lain2 lg. semoga urusan awak dipermudahkan❤️

Pergi hospital check saja sis, ini salah satu tanda juga. Haritu saya 37week juga tpi keluar lendir dan darah sama begini, bukaan baru 2cm

sy brslin hritu 33weeks mcm ni lah . tahu² bukaan dh 5cm , lbih baik ke hosp walaupn tnpa rasa skit ..

pergi hospital, jangan tunggu. saya bersalin 34w , keluar mcm ni tapi darah sikit lagi dari ni. pun terus beranak esoknya

1mo ago

nk tnya sis 34weak sis beranak tu berat bby brpa?

Sye pulak masuk 33 weks tapii blom ada juga tanda² sbb klo di ikut bru 8 bulan kan

Baik terus ke hospital ye sis. Risau kut jalan dah terbuka..

Bukan mucus plug ni sis,,mucus plug rupa dia mcm pekat dari ni.