Scan jantung baby

Ada x ibu2 kat sini first scan ada dgr jantung second scan da xdgr jantung 😭 lepas tu ada bleeding?? Esok appointment dgn doc #pleasehelp #ingintahu #bantusharing

2 Balas

Mcm sy bleeding masa belum ada janin. Lepas 5 hari spotting stop, then after 2w janin pun dah ada heartbeat. Lepas tu scan lagi sekali the next week kt klinik lain, doc tak nmpk heartbeat. Tp sy yakin mmg baby masih survive sbb saiz janin membesar. Sy rasa depends kt mesin scan klinik kut. Sy doakan semoga kandungan sis survive.

skrg berapa weeks sis ?

2y ago

ouhh.. sy 7w dh blh dgr dh Hb baby .. Alhamdulillah.. skrg dah 10w