perut keras

Assalamualaikum,dlm group nie ad x pglman mgndng 39week 3day prt ase keras n padat jew??bby aktif jew??xpew kew,kdg ble dye mgeras ase skit jga tp skjp..sknk pon prt sy mcm ase pnuh dn keras????skdar btnya☺️

3 Balas

Tmbh bdan ad angin plk...xda lg cme xslsa blew dye keras,bdn kne ddk tgak jew,klaubngkok ase nafas sekat

Tu pra contraction, normal, If kuar cecair or bleeding terus g hosp dear

Dah mula contration tu . Klu kerap walaupun blom kuar tnda harus p hosp