Alahan kembali?

Mual/loya Muntah Pening Sakit kepala Badan letih dan lesu Perut berbunyi angin Bila berdiri or berjalan lama rasa nak jatuh Dada kadang2 rasa penuh ni yang saya alami sejak semalam, saya dah masuk 22week, pagi semalam pegi buat detail scan, start petang simptom2 ni datang. alahan boleh datang kembali ke walaupun dah hilang masa 4bulan lebih haritu 😢 ke sebab kurang apa2 dlm badan? please sape2 yg tahu 😩

2 Balas

saya macam awak .. semua awak rasa saya rasa skg , hari tu elok hilang alahan , bila dh 20w dia jadi balik .. skg ni pun saya tengah muntah2, makan dh makan tapi keluar balik , buat details scan doc kata bby kecik , sy kurang makan , tapi bila makan muntah non stop sampai habis makanan tu , sgt2 lembik skg ni ....

2y ago

Semoga awk cpt okay yaa sis 😥 mungkin alahan atau badan masuk angin awk.

ada makan ubat tambah darah tak ? samada obimin atau ubat lain ?

2y ago

Yaa sy makan iberet sis