tanda mengandung

Mual di awal pagi, makanan apa yang di makan semua keluar balik , terasa lelah , ari² rasa nak baring atas tilam, asyik² marah..apakah tandanya itu yahh ??????

9 Balas

yes sis check upt . sblum saya tahu preggy pun saya ada alahan mcmtu . tktahu plak dah preggy 4minggu time tu . Alhamdulillah

Better check upt sis.. Saya dulu bila dah disahkan pregnant baru lah ade alahan itu ini.. Before tahu tu cuma cramp perut je

kadang simptom nk dtg period pun lebih kurang sama mcm nak ngandung so better buat test upt

Better test upt untuk confirmation

Tnda nya buat upt test 🤰

Imbalance hormones

test upt dlu dear

yess upt

test upt