Najis hitam

Mslh hb low. Tukar obimin kpd maltofer. Sejak 10 hari makan maltofer, najis sgt hitam. Org ckp najis hitam iron tinggi. Kita dh syok ingt naik hb 😂 Tp baru je kelmarin pii checkup hb dekat swasta, masih low jugak. Sedihh betul. Tp Dr ckp oral tablet mmg ambik masa sikit utk berfungsi. Hrm..

12 Balas

samalah saya pun, dulu masa tak makan apa2 hb ok. ni doc suruh makan maltofer turun pula Hb. cara makan dah betul, najis pun hitammmmm gila. last2 drop juga HB. taktahu nak cakap apa. next checkup tengok cemana

2y ago

kann najis hitam gilaaaa. xtau iron tu ke mana 😂