perut mngeras & slalu buang air bsar

Klau prut kerap mngeras tu tnda2 nk bsalin ke? Pstu lately hri2 mmbuang air bsar tp bkn cirit birit. Skrg 38weeks 5 days. Mnggu hri nk bersalin. Klau rsa mcm nk period tu pn slh stu tnda ke?

1 Balas

Masa saya dulu mula mula saya rasa menekan ke bawah dari pukul 3 pagi , ingat rasa nak kencing sebab saya minum air banyak . Lepas tu dah banyak kali kencing , rasa tu kan makin kuat saya dah rasa lain lah . Pukul 6 saya stop minum air . Memang betul contraction . Sakit tu akan datang sekali dengan baby mengeras kadang ada orang tak rasa sakit tapi baby mengeras

5y ago

Masa tu sis brpa weeks?