39week 1 day

Msa 37 week check..jln br 2cm.. smpi skrg rasa skit..apa lg tulang brlakang.. tiap mlm dh xberapa lena tdr...asyik nk kncing..perut skit2 mcm nk berak..tpi xjuga klur2.. Knpa ya.. Risau btl??

1 Balas

Kalau sakit sgt jgn tunggu, terus ke hospital. Bykkan zikir n selawat. If sis dirumah, larat untuk bersama suami, terus kan supaya jalan terbuka dgn cepat

5y ago

Sy dulu pon overdue, so bykkan bersama dekat2 tu terus bukak jalan.. 16 sep sakit, 17 sep bersalin.. X payah ganas2.. Biasa2 je.. Sebab sperm suami kira induce paling natural..