Baby menangis malam

Mcm mne ye nk buat..baby asyik mnangis mlm...kul 12 tgh mlm die startlh nangis..smpla kul 7 pg..br lena...dr dlm pntang lg . Skang baby dh 3 bulan...dah psg rukyah,perut ok..xkembung...tp nangis lg..kadang siang pn nangis,mcm kne pukul...hmmm #ibustress

4 Balas

mcm ank saya jgk..dari beranak smpai 2 bulan lebih jgk dok nangis.. smpai 3 4 jam..brhnti 5 10 mnit nangis balik.. mmg mncabar sgt.. tpi insyaallah sis dlm 3 bulan lebih nnti hilang tu..ank saya msok 3 bulan baru ok..sbenarnya yg tu colid..perut dia tak selesa.. colid selalu jdi wktu mlm..sis bleh baca psal colid dlm google..

Cuba letak yasin bawah bantal n peluk dia mase dia tidur kadg2 benda y kita xnampk dia nmpk so dia nagis je

skrg baby sis mcm mne?

dah cuba tukar nama?