Masalah anak tdak myusu

Morning,ada tak para ibu,mempunyai masalah anak 2bulan tidak nk minum susu,anak sya bermula msok 2 blh spai 2 bln skrang msih ssah utk minum susu (formula),berak kencing smua ok,prut pun tdk keras,tdak muntah.tlong para ibu dh buntu,dh tkar susu, puting,botol juga😥..full fm

4 Balas

Kena tukar susu lagi lah kot. Risiko fm ni tu lah mmg kena kerap tukar if ada yg tak kena. Ada org sampai 7 8 kali tukar susu. Kalau dia tak minum takut berat dia drop nanti nurse/doctor soal mcm2

3w ago

ok tq 🥰

Hai sis, dah cuba bagi minum masa anak mamai? Baby saya pun tak suka minum susu, jadi saya bagi masa dia tido.

gitulah mak dgn fm

3w ago

Tu normal. Ada anak takkan selamanya serasi dgn susu fm yg dia minum. Sbb tu kalau boleh jgn simpan stock fm banyak2. Banyak saya jumpa org prelove bertin2 sbb anak dah tak serasi