Air Susu semakin Berkurang..

Hallo Mama sekalian..apa tips² kamu tuk lebatkan air susu?..sbb anak sya yg first,sngt² bnyk air susu..tp,anak yg second ni pula mcm terasa air susu tdk bnyk..baby pun mcm tdak terasa kenyang..sya mmg tdak galakan baby sya minum susu formula..sbb anak first pun smpai 2tahun susu badan..org ckp susu bdan adalah yg terbaik..😄share2 kan tips mama² sekalian..🥰#bantusharing #ingintahu

Air Susu semakin Berkurang..GIF
1 Balas

makan dates. red dates boleh. dates biasa pon boleh. minum air barli pon boleh.