Ank tdak mau minum susu formula

Adakh disini mama2 mempunyai msalah mcm sya boleh kongsi sikit tak? anak saya tidak mau minum susu formula bf sja sbab air susu sya making bkurang dh..

1 Balas

Hi mommy. Mcm mn puan tahu susu berkurang. Puan jgn jdi macm saya. Dlu saya pun mcm ni. Saya igtkn susu saya drop tp sebenary tidak. Susu ibu kurg kemungkinn disbbkn kita kurg myusukan anak. Jd demand & supply tidak berfungsi dengan baik. Cuba puan try amalkan konsep demand & supply. Susukan anak. Makin byk puam susukan anak.. Makin byk penghasilan. Maaf puan, saya bukan pakar dlm laktasi ni cuma sekadr berkongsi pengalaman. Semoga bermanfaat #TAPSupermoms

3y ago

sya nak tanya ni susu formula mna yg ssuai utk full bf