quick questions

morning to all mother's ♥️ im on frst time pregnant . klau ad tompokan darah and keputihan yg melebih . normal kah tu sis :(

13 Balas

G emergency jaa.. mcm sy awal² bila byk gerak kerap jd.. igt xda pa.. g kk, dia kata normal.. sy pi hospital utk scan buah pinggang (sy ada masalah urine dr sebelum pregnant). Tnya nurse kt situ.. Dia kata mungkin bleh jd ancaman.. Hang pi kt emergency nu.. buat checkup alang² hg dh ada kt sini.. 😅

Semua klinik yg sy pergi... Doctor akan ingatkan... Kalau kluar darah je... Tlg g klinik @ hospital cpt2... Kalau nak cpt, g klinik yg kita pernah g... Dorg buat surat refer ke hosp... So lg cpt proses.. Sbb klinik dah tulis details pasal kita....

Kenapa benda2 macam ni pun orang nak tanya dalam ni ye? Tak risau ke baby sendiri 😭 Patutnya darah keluar awal2 lagi terus pegi klinik/hospital.

nurse pernah pesan pada saya kalau ada keluar darah walaupun sikit kena cepat ke klinik @ hospital ya..

Darah tu kna p check.. bahaya jg..threathen miscarriage

Saya tkde darah tapi klau keputihan ada lah sis 😓

5y ago

Kalau keputihan pun biasa doc suruh pergi klinik. Sebab takut ada gbs.

Cek with your gyne ya sis.. jgn tunggu 😘

Xnormal..p hospital sbb Ade tompokan darah

Tak normal, better jumpa doktor

Tak normal sis. Refer doktor k