anak 8 bulan 18 hari

Morning moms. Nak tanye. Susu ape yang bagus buat ibu menyusui. Sebab anak saya tx suke sangat susu lembu. Die nak ngempeng je. Dah lah susu badan tx berapa banyak. Anak suke meragam tak cukup susu. Tapi makan kuat

3 Balas

Morning..kalau u nak bnyak kan susu try kata Kurma cina.. The most important is ur mind set , think that ur susu enough for ur child

Rasanya dia meragam bkn sbb xckup susu tu sis...sbb dia dah start mkn....

4y ago

Tpi kalau makan die banyak. Susu lembu tx nx . Lembik je badan nye

Mkn kurma je sis, amalkn mkn 7biji kurma dan bnyakkn minum air..