Need Help..

Morning and assalamualaikum everyone. Saya sdg hamil anak ke dua, anak sulung saya dh 4 tahun. Kehamilan saya skrg baru 15 weeks ++ but I already feel discomfort around my breast area (macam bengkak susu dan selepas 2 3 hari sakitnya tu sampai nak angkat tangan pun sakit..bahagian dlm pula mula mengeras) saya dh cuba tuam dgn ais, tuam dgn air panas, dah cuba urut slow2 tp macam tiada kesan. Jalan terakhir saya hanya boleh tunggu utk ke kk minggu dpn check up 16 minggu..sementara tu apa yg blh dibuat ye? Saya rasa masa anak sulung dulu xde la rasa macam ni..benarlah org kata, every pregnancy journey is different..

1 Balas

Mungkin kut sis..mak sy kt dlu stiap ank brbeza pmbwknnya ms preggy sy pn lum ada pnglmn lg ..br ank prtm 😉✌mngkn ibu yg lain ada pnglmn blh share...sy try up posting ni ea..hrp ada yg perasan ttg prtanyaan sis ni. T8 care ye 😉