Bengkak susu

Apa kena buat, tuam sejuk dh, tuam panas pun dh, urut pun dh, marmet also done, rendam epsom salt pun dh, what else? Degil betol clogged duct bwh ketiak ni nk surut, help me mommies

6 Balas

Mcm sy haritu.. sy marment smbl tekan yg tempat yg keras tu bnyk kali.. baru dia surut.. tapi lepas tu susu sy drop.. xtahu knp..

12mo ago

Mcm bahaya je.. takut bernanah nanti..better consult doc.. sy buat surut..

bil bengkak, suruh suami sedutt smpai hbis. kalau sy suruh suami sedut smpai hilang bengkak tu

Semoga cepat sembuh and dipermudahkan urusan sis ❤️

Pegi klinik Doc akan bagi antibiotik

Hi, sis. Dah berapa hari jadi gitu?

Kerap bagi bby susu je sis..

12mo ago

tp susu pun jd drop, flow slow, susu tak keluar banyak, baby merengek2 meragam bila df 😭