Baby cirit birit

Hello moomies.. anak sy 7momth, demam + cirit birit + muntah", Dah bawa pegi hospital semalam, result darah oke, doctor kata tak payah admit ward, dibagi ubat demam & air garam.. skrg ni anak tak nak makan apa apa, nak menyusu je, boleh sharing macam mana nak bagi dia makan ya? Semua yg sy masak tuk dia semua direject..

1 Balas

kalau kata dia tak sihat tu normal awak tak lalu makan, mcm kita. janni dia minum susu kerap takpa. awak just slow2x je try bagi dia makan, sup ke ,bubur ke etc. tapi take time sikit la.