baby movemwnt

Momyys sume lau da 20 weeks bby mmg aktif gerak ke bile dia bergerak??bole rse heartbeat bby ke pd perut

2 Balas

Tu bukan heartbeat dia.. tp si ibu.. baby susah skit..kena guna dopler mcm nurse guna tu. Klau dh 9bulan t inshaAllah dpr rsa bdan dia brdnyut kt prut.. sbb da bsar. 🌱

5y ago

Tp 20 weeks bru nk msyk 21 weeks...mlm smpi pg dia aktif jer..siang dia diam tepuk pun xnk respon sgt...

Heartbeat baby smpai bila2 pn kita xrasa sis..kecuali kalau guna fetal doppler tu..