sakit perut

Hi momies sume nk tnye lau da 35 weeks..rse skit di perut kiri knan n bwah skit pngang kaki bngkak tgn kbas n pnas..tu tnde2 da mlhirkn ke

1 Balas

Normal la sakit pinggang , bngkak kaki , dah x lama tu , bnykkan berehat, kalau perut kerap sakit , keluar tanda trus pg hospital. Smoga dipermudahkan sis

5y ago

Kalau rasa x larat, blh start cuti sbb kaki bngkak n sakit pinggang kn, lgipun dah 35w, better bnyk rehat and focus utk nnt branak la