supplement utk HB

Hi momy...ubat apa yg bole kasi tinggi hb slain ubat klinik yg d bagi tu..sejak 7 bulan ni sy minum,mual seja..bau nya yg bikin tdk tahan sma rasa nya..ada ka momy tahu ??

1 Balas

Salam sis. Dari sebelum i mengandung, i memang ambik similac pramilet. Belom lama lepastu upt i double line. Dlm masa 11minggu 5 hari, i register dekat kk. Mcm biasa periksa berat bdn etc and yet my hb dlm 12.1 mcm itu. Terkejut tak terkata. Nurse pun puji. You cuba jugak mkn jambu batu kurma kismis. Insya allah hb you cantik. 😉