pendpt korang

momy2 yang lain nk tnya lh saya bru hbs ptng bru ank pertama nak tnya lah korang makan ubt apa je bgi bdn kuat ke untuk kshtn dlaman mkn apa je? lpastu korang rcng mcm mnaa mkn pil kee apaa

2 Balas

Hi, tak makan any pills pun untuk kesihatan dalaman. Cuma amalkan diet pemakanan yang sihat dan bersenam. Sounds macam cliche tapi itu la yang saya buat. Soal rancang tu, saya dan suami rancang sendiri. Yang ni perlukan persefahaman yang tinggi. Kalau jenis yang takde toleransi tu, jangan lah rancang sendiri. Nanti kita yang susah bila tak ready. Alhamdulillah anak saya dah setahun.