tidur terlentang

Ada x ibu2 tdur trlentang smpai melahir kan...sy x blh mngiring sbb kaki sblh sakit...risau jgk...tp bila bg thu nurse ..dorng jwb ok.cba untuk mngring tp kaki sblh x mmpu nk tindih sblh lg...skrng dh 38week cba nk mngiring mcm berat nk angkt kaki

2 Balas

Saya pun lebeh selesa tidur terlentang sbb kalau saya tidur mengiring, belakang saya sakit sangat2. Tapi saya sekarang cuba taknak tidur terlentang sepanjang masa. Kalau belakang kurang sikit sakit, saya mengiring. Kalau sakit, saya terlentang sekejap.

try ngiring kaki yg sakit tu letak atas bantal tinggi kan , kepit kan bantal celah kaki yg sakit letak belah atas