Upt pertama tu boleh dipercayai kah?

Hi momy sume..Sblum ni sy ada post tntg soalan lps period boleh kah mengandung..Sy mengalami simptom pregnant slps period.. Period beberapa hari,pastu ada simptom mengandung..Dh jumpa doc..doc kata kencing kotor..sbb tu perut sakit,cramp mcm senggugut tu..Hati msh tk sedap .Sbb masih ada rasa simptom tu .Pas jumpa doc beberapa hri tu,sy ada buat test upt..Gmbr yg pertama tu ,sy beli upt kat shoppe..Double line tp kabur .Hari kedua sy beli kat Guardian..Dip N tell..Kedua2 nya sy test kencing pertama pagi.. Soalan sy, boleh dipercayai ke yg shoppe punya tu? Tp yg kat Guardian tu satu line ja..Tq momy sume

Upt pertama tu boleh dipercayai kah?
18 Balas

Tak nampak 2 lain pun dua2 😅 Upt shopee tu sis mesti beli banyak2 kan? Check setiap 2 hari. Kalau makin terang In Sha Allah betul pregnant

2w ago

Tak nampak, maybe effect camera. Tp kalau samar sgt sampai camera pun tak nampak, takleh percaya 100%. Kalau bawa ke clinic pun doctor takkan confirmkan pregnant & suruh test balik dgn upt clinic

Bg sy, kalau prgnt, pki la upt mana pun, dia tetap akan naik double line..kalau kejap ada kejap xde tu, upt tu scam org..

sy tu hari ok ja pakai upt shopee tu, masa tu period lewat baru sminggu terus dpt double line terang

upt hijau tu scam. simptom pregnant n simptom nk period sebenarnya lebih kurang sama je rasa dia

2w ago

Mungkin bru mau subur..simptom sama ja..beza klu btl tgh pregnant any upt akn positive

Kalau pregnant hcg level akan meningkat setiap 48 jam..so check lg setiap 2 hari

Yang shopee boleh dipercayai tapi yg guardian sepatutnya lagi boleh dipercayai. 😅

2w ago

🤣Betul sis..Tu yg sy jd buntu tu..

Both are single line. Buat UPT bila dah delay period nanti okay. Good luck

2w ago

ok baik sis😁

sis cuba tggu 1minggu lg test

2w ago

Ok baik sis