Susu mgdung

Hi,sy nk tnye susu prgnt(anmum)tu blh mnum lg ke wlpn x prgnt sy baru ggur 14/1 hr tu rsa rugi plak nk buang susu tu,susu tu msih byk lg 😅#ingintahu #bantusharing #seriusnanya

7 Balas

Dulu saya minum susu anmum jgk sblm gugur. Skrg dah buang. Tak berani nk minum. Setiap kli minum susu tu jadi cirit birit

boleh tuu boleh tp smua susu pregnant tinggi gula sis even nurse pun tk sarankan, saya punya pun banyak lg dhla mahal

tq awk smua nya sbb respon,rsa syg plak nk buang sbb susu byk lg 😅doa kn sy prgnt lg ye lpas ni

boleh takda masalah

boleh je.

bley je..

boleh