Salam.. hai smua.. nk tnye Lau kte x mkn ape jd pada baby dlm kandungan kte..?? Dh mkn tetap lapar..

3 Balas

Wsalam, sama la..sejam lps mkn msti lapar..lmbt makan mesti pedih perut sbb gastrik..atleast spare biskut/roti..buah lg better..memalam kalo mls sgt nk mkn bt milo kosong panas..dah lega boleh tido..

W'salam. Baby kena cukup nutrisi untuk membesar. Kalau lapar, makan ibu. Kalau boleh, healthy food :)

Makan dgn kerap tkpe tpi dalam kuantiti yg sikit.