Tanda2 GBS

Hi momy's semua.. nak tanya la .. sapa kat sini pernah mengalami gbs atau sekarang mengalami GBS.. bole share tak macam mana kita bole dapat tahu yang kita positive GBS .. #gbs

17 Balas

sy dapat gbs msa pregnancy around 7mth.. keputihan sy banyak sgt smpai berbau.. lepastu msa week 30 sy dpt false contraction kerap sgt.. bila ke hospital dr ckp maybe sy akan bersalin baby pramatang.. Alhamdulillah dr bg ubat utk masukkan dlm miss v.. lepastu elok… sy balik hospital sy buat sith bath guna air suam dgn garam bukit