Hi momy semua..

Momy semua no berapa yew..??? Sy no.2.. tgah pregnant baby first❤️

Hi momy semua..
1520 Balas

Saya no2 juga.. Tapi ni kandungan kedua.. Anak pertama 😊. Doakan saya dan baby sihat serta selamat ye semua... Another 2 months 😚

sy no 3. dah 8 bulan , baby first jugak ☺ mintak mommies semua doakan semoga Allah permudahkan urusan utk sy bersalin nanti ❤😊

sedang berpantang sendiri , semua kerja rumah suami buat . alhamdulillah dikurniakan suami yang penyabar dan rajin ☺️💕

no 2..kehamilan yg ke 3..tapi yg 2 sebelum ni x hidup..doakan yg ke 3 ni selamat sampai bersalin dan semoga dipermudahkan..

3. dah dekat nak bersalin 36minggu 2hari alhamdulillah semalam check dah 1cm tunggu 37minggu insyallah selamat bersalin

Baru kawin 21 bulan masuk ke 2 bulan doa kn saya menjadi ibu yew teringin nak jadi ibu dan ada baby🥲🤲🏻❤️

2 & 3.... due 11/4... tp org ckp alaaaaaa lama lagiii... lagi 2 bln, seram jugak sbb skrg masa cepat nau berlalu..

no 2 .first baby ..semoga sya n bby sihat sentiasa dan dipermudahkan segala urusan bulan 12 nnti ..amin

No.2 - Tengah Pregnant. Alhamdulillah, (20 weeks / 2 days)... 🤲🏻 In Sha Allah due date 26.10.2021

alhamdulillah..no 2 and it's a twin

3y ago

bestnya dpt twint... apa tips?