Hi momy semua..

Momy semua no berapa yew..??? Sy no.2.. tgah pregnant baby first❤️

Hi momy semua..
1520 Balas

Tgah pregnant no 2, No 1 dh 4 thun Alhamdulillah, lama jgk mnunggu yg no 2 nih Moga yg baik² saje utk kalian

Bby bru sthun lbih . So xda plan apa2 lg . Nk tambah tggu lg 5 thun . Nk ttup kilang , muda lg . 🤣

no.1.. Doakan saya hamil pula..lagi 2bulan perkahwinan masuk k'2 tahun,,tapi belum ada tanda" lagi..

No 2 jugak.. mengandung 2nd, anak 1st.. mengandung 1st baby meninggal dlm perut sbb accident 37w

saya no 1. 2thn lepas sy keguguran 2 kali... skrng masih ikhtiar hamil... doakn saya ye...

Dah dekat nak bersalin... Doakan sya Semoga smua berjalan dengan lancar nnti ya🙏🙏..

No 2 in sha allah semoga dipermudahkan segala urusan kita aaminn ya rabbal al aaminn

preggy ank 2nd, overdue dah ni 2hri. doakan sy bersalin 26hb ni serah diri di hospital.

no 2.. 1st bby.. doakn selamat hingga melahirkan ye.. dah 8minggu dah..alhamdulillah..

sy no 3..duedate 20hb ni..doakan sy ye semua..semoga dipermudahkan urusan bersalin sy nanti