pregnant

Hi momy ? Insya allah bulan 12 ni saya flight ke indo dan pada usia kandungan 9weeks2d.. Ada tak sesiapa momy kat sni boleh bagi tahu saya , boleh ke saya naik flight dalam usia tersebut? & surat dripda doc kena ambik skali ke?

1 Balas

Sy penah fly ke vietnam masa 9w. Sy ada consult dr utk fly. Dr tak bg apa2 surat pun just dia pesan mkn acid folic minum susu n jgn lasak sgt je. N kene declare mase check in flight so nnt dorg akn bg surat yg bgtau kita pregnant. Incase pape jd dorg akn treat kita awl la