gatal

Momy Ade yg tau x, untk mengobati vagina gatal masa mengandung...cm dah terus sangat

2 Balas

Sy elergik dgn pad or penti dlu.. skrg prgnnt alhamdulillah ok sbb xpakai🤣🤣 tiap Kali Ambik ubat doc ckp kulit snsitif cm baby.. Dia suruh Cuci dgn air garam.. Dan pastikan sentiasa kering dn tukar sluardlam.. Skrg susah hti mikir lepas bersalin lama nk kena pkai tu..takut gatal n melecet lg 😭

Jumpa doc..gtau nurse masa check up. lepas kncing.. basuh lap dgn kain atau tisu. Dh kering bru pkai panties. Panties plak kerap tukar n pkai material cotton.