8minggu scan tak dapat cari lilitan kepala janin normal ke?

hi all mom,sya baru2 ni scan dekat kk dan doctor cakap dia tak dapat cari kepala janin dia rasa janin tak terbentuk dengan sempurna,sya kena dtg check up lagi 2minggu kantung heartbeat semua ok,tapi kepala tak terbentuk hurmm sya down sgt bila doctor cakap mcm tu..sya start makan acid folic 3bulan sebelum pregnant dan smpi skrg masih makan...

8minggu scan tak dapat cari lilitan kepala janin normal ke?
1 Balas

Mummy cuba dptkan 2nd opinion kat klinik swasta dan 8 minggu masih awal nak confirmkan apa2 lagi. Don't worry, be positive mummy ❤️