tak ada apa2 langsung semasa mengandung

Hi moms Sya nak tnya knp ya semasa kehamilan sy tak ada rasa apa2 langsung.. sudah 10 minggu kehamilan sya rasa perut saya msih still normal tak mcm kwn2 sya yg tngah mengandung.. kwn sy baru 8 minggu nmpak perut sedikit membesar.. dan payudara sya pun tak naik di masa 10 minggu ni.. xada rasa apa.. sya mmg sdah scan masa usia kandungan 5 minggu mmg ada nmpak.. tpi knp sudah 10 minggu lebih msh sma perut ni mcm usia kandungan 5 minggu apakah kandungan sya bermasalah.. sya juga xada alahan apa2 Muntah ke sakit pinggang ke susah tidur ke.. sy jd xconfident ni

36 Balas

Samalah... Saya 15minggu still tak nmpak perut, risau..

5y ago

Kan.. harap2 smua nya ok sis Aamiin

Sama la. Sy pun xda alahan dah masuk 8 minggu 🤔

5y ago

Tak nampak Sgt myb Sbb baru 8 week kot.. Minggu dpn baru nak scan..

Normal LA. Baru 10 week MMG perut belum nampak lagi sis.

5y ago

Alhamdulillah klu mcm tu😌

ok lh tu macam saya masa mengandung ..👍🏼

Sya 5bulan bru showing... 😅

5y ago

Wahh.. mkna ny mmg normal la kan..yela anak pertama sis jauh gn family n husband xde org nak di tnya

Baru 10w.

5y ago

Aah ye sis