Keluar darah hujung pantang

Hi moms, Normal x kalau darah keluar balik waktu 30hari berpantang sampai sekarang 40hari dan makin banyak. Sebelum ni ada kena seram sejuk... smp skg pn. Kalau saya banyak main air, mmg akan kena. Bila kena tu sy bertungku, minum herba... Kadang2 makan panadol. Tp yg merisaukan sy, drh makin banyak.. dr satu panty liner jadi 2pad night wings tu..

1 Balas

biasa nifas paling kejap 40 hari paling lama dlm islam 60 hari