susah nk tido

Hi moms...nk tye.klau dlm trimester pertama nie memang ade gejala susah tido ke???sye mlm susah nk tido walaupun sye dah menguap byk kali..waktu siang pun sama.sye takut ade mslh ngan janin.sbb kurang tido.

8 Balas

Normal Sis. Saya baru lepas first trimester,susah nak tdo time tu tdo awal pun terjaga tak selesa pukul 2 ke atas

Sy pon payah tdo..byk kali pusing kiri kanan baru boleh lelap.. pastu pkul 3,4 pagi tjaga pulak

3y ago

saya pun same....setiap Hari akan tjage pkol 2-4pagi susah nk tido balik.... perot akan terase lapar sgt2

smalh...klo dpt tdo awl dlm pkl 10 mlm,pkl 1-2 pagi mesti bgn..sampai pkl 5 pgi..xdpt tdo

mcm sy pn susah jgk nk tdo..kdang kita bru nk tlelap..sedar nk buang air kecil..

sama lah..sy skrang week 9..msuk tidur je awal..tapi pkul 2@3 pagi bru tidur

ada gejala . x pn skrunk ni musim panas takut x selesa..

sma mcm sy skrg ni..kdg puas pusing nk blh tdr

Aah sbb bdn br nak adapt tu sush nk tdo