period pertama kali selepas keguguran

hi mom...sepa ada pengalaman lepas keguguran period belum datang2 lagi..sya baru keguguran bln jan 20 ..sampai skrg bulan feb belum datang period yg pertama..sekarang on folid asid..

2 Balas

Belum cukup sebulan pun lg. Gugur boleh buat hormon lari2 sikit. So ada yg period jadi lambat jugak.

5y ago

ok..tq .tu lh nak tggu bln depan lgi..hrp period lh..

Sma dgn sy sis..so skrg sis dh dtg period ke?

5y ago

Sy msa tu 9week sis..awal tu bleding koko ja sari 30/12..psto start 9-10-11/1 sakit perot sgt pg tu trun terus seketol...😢