Period lepas keguguran

Sis2 yg pernah keguguran 3 bulan kebawah bila period pertama lepas habis darah gugur?

9 Balas

Sy dah 3 kali gugur.... Yg mgandung yg ke4... Yg gugur 4bulan kebawah.... Lpas gugur ada yg datang lpas sebulan... Ada yg lmbt datang bulan hormom sy pun jadi x berapa nak stabil dahh....

Depends sis. Lain orang lain badang. Kdg2 2-3bulan after miscarriage baru period akan normal

Xberapa nk igt berapa hari. Tp sy bawah 3 bulan period normal balik.

sy dlu 3mggu lebih lepas keguguran dh dtg blk period mcm biasa

Nak tau juga. Saya dah sebulan gugur. Tak period lagi😭

Sebulan lebih bape hari selepas keguguran haid pertama

38 hari after gugur. then period regular setiap bulan.

28hari lepas gugur dh period mcm biasa

Sy pun x priod lagi 😭