PERSEDIAAN BERSALIN

Hello moms,biasa nya mom buat persediaan beli barang2 semua dalam week ke berapa yaa?sekarang sy 21 weeks. 1st pregnancy,belum ada pengalaman lagi ? Ada moms yg sudi share list barang2 perlu dibeli?thank you moms ❤

1 Balas

klu anak first mmg sume nk beli..nk perfect. hehe..ape yg trlintas kt kepala,terus tulis..beli je klu ade duit, x kesah la bape weeks...😅

5y ago

tapi masalah krg x bole nak pegi shopping kan mom..harap2 cepat habis PKP nii