Hello momies!❤️ nk tnya,slalu pregnant mom bersalin seawal brpa mggu ya ? 35weeks ada ke? Sy 1st mom☺️

Sy skrg 30weeks tpi blm buat persediaan barang2 baby lagi 😅😅🥹 #firstbaby #bantusharing

2 Balas

Tak tentu awak. Ikut kandungan masing2. Ada yang early due, ada yang on due, ada yang overdue. 30 weeks dah boleh prepare dah awak. Untuk mudahkan awak juga. Jangan jadi macam saya last minute packing😅 Hari nak bersalin, hari tu baru nak packing. Dengan kelam kabut baru balik kerja, dah sarat, nak packing tu mengah haha. Nasib baik tak payah bawak barang banyak. Satu bag kecik je. First pregnancy saya bersalin tepat 37 weeks hehe

sy plg awal..3 org ank bersalin 36week..3 org 37week.y no 7 ni misi Suh standby awal jgk..skarang 34week

9mo ago

late premature