YURAN BULANAN TASKA

Hi, moms yg hntr baby ke taska.. yuran bulanan selalunya ikut jumlah hari hntr ke atau lumpsum rm450/month ya? sbb sy cny cuti seminggu, so sja nk tya moms sini dulu sbelum tya kat pengusaha taska tu~ TQIA ##firstbaby #seriusnanya

14 Balas

biasa byrn taska tetap full wlaupun ada cuti public holiday .still sm payment nye tak potong2.. sbb dia nk byr gaji staff...dan dah siap buat calculation tuk 1 year payment.. even anak tak dtg..tetap di kira juga ...