alahan xblh makan

moms yg ada alahan tris 1 yg xblh makan nasi langsung biasa masuk brapa week akan ada rasa nk makan balik ada selera nk makan balik ek ?? 🥺

13 Balas

saya pulak suka makan nasi...satu hari msti skali mkn nasi, bila makan nasi kenyang² perut sy rasa selesa xmeragam kalau start lapar perut rasa xselesa 😬

1y ago

kan kdg 2 kali sehari mkn nasi lps tu risau takut berat naik mendadak..try juga xnk mkn tghri..pagi dh mkn bnyak, xblh jgk perut rasa meragam 😬