Shift from latch to bottle feeding

Hi moms! just want to ask any tips sa pag shift from direct latch to bottle feeding? will be back to work soon. tried different bottles/teat already. nilalaro lang ni baby and dinudura milk. gusto parin nya latch even pinatry na namin sa grandparents ipa bottle feed para di ako maamoy, ayaw parin. please help! thanks 3months old baby.

1 Reply

bottle feeding. masasanay dn c baby. do it now hanggng dpa umpisa work ma

4y ago

thank you! just to update, try and try lang talaga and do not give up, inaccept din ni baby :)