Baby 1 bulan

Hi moms! Sy nk tanya kalau baby 1 bulan lebih naik bnyk biji2 halus atas kepala lps cukur tp dkt muka dia dahi pun bnyk juga biji2 halus macam ruam tu. Nk sapu apa ye untuk hilangkan. Sy dh cuba ltak cooling powder bzu2 hilang kjp lpstu naik balik biji2 banyk merah halus camtu🥹 tlong sy mommies

1 Balas

letak lotion cooling. herbal blend shaklee. Jika kurang berkesan baru cuba snowhitee/wna lotion.

3w ago

Tq sis . Sy dh letak lotion cooling bzu. Tp still sama. Sy akan try cuba snowhite plk