Milk Booster

Hello Moms. Sy ada masalah kurang air susu. Adakah milk booster terbukti berkesan meningkatkan air susu? Sekiranya ya, milk. Booster jenama apa yg disarankan? Bantu sy utk fully bf for my first born baby.

20 Balas

saya ada tanya dgn nurse di KK tempat sy check baby . dia kata banyakkan minum air masak, minum susu, minum air horlicks & makan sayur . yang paling penting kita sbg ibu kena cukup rehat & jgn stress sebab stress boleh mengganggu kadar susu kita .