baby pra matang

hi moms.... nak tya..sy baru czer kandungan 33 mggu...anak pra matang... esok sy dh discharge..tp anak masih d nicu...Ya Allah dia je yg tahu prasaan sy....moms ade x pengalaman mcm ni..bole share... Ini anak pertama sy...

3 Balas

Baby berat berapa sis? Baby prem ni kene penjagaan lebih rapi berbanding baby full term.. Mami dedi kene extra 💪 dan selalu sembang dgn baby.. Susu badan yg terbaik utk baby prem.. Join group JEWELs di fb.. Take care sis.. Jgn stress...

kuat semangat mmg kita sedih Dan rasa lain berpantang tanpa bby d rumah.. awak kena kuat tau mommy 🥰

Boleh cari group premature baby dekat fb sis. Banyak share and info dr parent2