Pernah moms lalui mcm apa sy lalui skrg ni

Hi moms, nak tnya ada ssiapa pglmn, mcm drh period kluar dr panty, kdg ada darah sj, kdg ada mukus skit, kdg kuar ada ketulan drh beku bila kencing. Sy dr smlm alami, bila check g doc, doc bgthu kpla bby dh dkddkn bwh, ada contruction, bukaan msh sikit. Rasa sakit dbhgn perut, tp skjp sj. Bby ada pgerakan. Yg bt sy konfius, blm dtg rasa sakit, tp stiap kali tkr panty, da drh. #37weeks1day

6 Balas

Semoga dipermudahkan. Belum pernah alami. Sy 38w. Doakan sy jgk ye

4y ago

Tahniah sis. Slmt bpantang.