Scan

Hi moms to be! I nk share sesape yg stay area ampang or nearby.. Nk checkup or scan baby kat klinik swasta yg harganya murah dan berpatutan pergilah ke poliklinik az-Zahra ampang jaya, selangor. Boleh search Google. Minum air gula pon disediakan. Berbaloi dan mesra pelanggan. Scan gender 2D baru rm15 n ade pakej2 menarik jugak.

9 Balas

Sy buat dkt klinik az zahraa bulan lepas. Harga murah tapi pengalaman saya buat details scan, sonografer tu mcm nak cepat settle je. Baby sumbing ke tak, tk dpt tgk, kiraan jari tangan kanan tk dpt tengok dan beberapa benda juga tk dpt tengok and dia suruh dtg lg bulan depan dgn appointment baru. Tu kena tambah duit lagi. Aduhaiii. Kiranya tk puas hati sgt lah. Ni pengalaman sy ya

Thanks sharing. Sy dah booking utk rabu depan. Amik package no. 7. Mula2 ragu2 jugak ok ke tak harga dgn package tu sbb klinik swasta yg scan byk yg mahal. Sanggup nak datang dari puchong ni. Hehe. Tak sabar nak tau gender baby, buat detail scan sekali.

Sy pn dh booking dkt klinik nie hjung bln nti nk buat detail scan dan gender scan. Bdebor2 rasa nk tau jntina apa... Hehee 😁

Murah nye.. Kt melaka smua atas 40 😅... Nk g sini jauh pulak.. Hahahahah

5y ago

Sy dduk bkt beruang, tapi pernah sekali je ke one medic tu. sbb kureng berkenan dgn layanan doc situ. Tapi tak tahulah doc yg lain. Tapi oklah murah jgk tu. sis check up situ skali ke?

Same to me. Saya pon booking di klinik az zahra next month.

Untuk semua, nah saya share harga scan sekali ye 😊

2d rm15 hari jumaat jer kan..8pg smp 2ptg

wow tq for da info 😍

5d berapa ye?