Scan Gender

Assalamualaikum , siapa stay di ipoh perak ? Kat mana ea klinik swasta yang boleh scan gender 2d@3d yang harga berpatutan? Boleh cadangkan tak ?? #bantusharing #firstbaby #mommybuntu #1stimemom

2 Balas

Klinik as-salam bandar siber (taman botani), klinik tanjung perdana(tanjung rambutan). Hrga utk 3d/4d dlm rm150-180 x silap saya. 😊

sy try up status puan ni ea..hrp ada sudi share pnglmn mereka dgn puan..mg dpmudahkan segalanya..aamiin #TAPsupermoms